Vi söker nya Enhetschefer till omsorgsboenden i Stockholm, Järna och Göteborg!


Vill du jobba på i ett företag som bedriver kreativ omsorg? Där individen står i fokus och målet är att främja individens mål och drömmar? Då har du hamnat rätt! Vi söker just nu enhetschef till Järna, Stockholm och Göteborg.

Främja är ett företag som bygger nya verksamheter med utgångspunkt i de frågor vi får och de behov vi iakttar. Vi tror att vi behöver vara där individen befinner sig, inte tvärtom. För att göra det behöver vi tänka att individen är planen, på så vis kan våra verksamheter och vår organisationsutveckling bli styras utifrån våra boendes bästa.

Om tjänsten
Verksamheten ska drivas enligt Främjas vision och värdegrund, att främja individens mål och drömmar och röja de hinder som står i vägen. Som enhetschef på Främja är du en viktig kulturbärare och en viktig del i uppdraget är att arbeta för att våra mål och värderingar genomsyrar omsorgsarbetets alla delar.

Enhetschefen ska driva verksamheten inom sin enhet så att alla medarbetare känner sig delaktiga och engagerade.  I rollen ingår också att bidra till ett gott arbetsklimat och jobba för en god samverkan, både i det egna teamet men också utanför med andra verksamheter och aktörer.

Enhetschefen ansvarar för att i samråd med områdeschefen driva och utveckla verksamheten med fokus på kvalitet, boende, medarbetare, och arbetsmiljö.

Som enhetschef på enheten har du en samordnare till förfogande som tar hand om bemanningsplanering, schema och andra administrativa uppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad socionom, beteendevetare eller innehar annan liknande akademisk utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom psykiatrin eller LSS och erfarenhet från praktiskt omsorgsarbete.

Du har en god förmåga att samarbeta och skapa ett positivt arbetsklimat och har intresse för utvecklingsarbete och kvalitetsarbete i samverkan med medarbetargruppen.

Vi kommer att lägga stor vikt på personliga egenskaper. Som person är du ansvarstagande och flexibel samt har ett genuint intresse för människor. Vi förväntar oss att du är bra på att bygga relationer och skapa kontakt och föra en nära dialog med övriga i organisationen. Du är serviceintresserad och har förmåga att arbeta självständigt och i grupp.

Tidigare erfarenhet som arbetsledare för arbetsgrupper är meriterande.

Anställningen
Anställningen omfattar heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Flexibel arbetstid, dagtid.
Tillträde till tjänsten sker omgående.

Ansökan
Du ansöker via formuläret längre ned på denna sida.
Välkommen med dina ansökan senast den 15 december.
Urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktperson
Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta rekrytering@framja.se

Här kan du läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter i samband med en arbetsansökan.

Namn *
Namn
Ort *
Vilka orter är du mest intresserad av att arbeta på?
Berätta lite kort om dig själv...