Tillstånd: LSS 9§8
Bostad med särskild service för ungdomar
Ålder: Gymnasieålder (från 15 år)
Platser: 2

Kontakt:
Krukmakargatan 44
117 26 Stockholm
Tel: 070 617 60 72

Föreståndare:
Kristian Hötzendorfer
PhD. Socialpedagogik
kristian@framja.se
+46 72-232 57 61

Samordnare:
Tony Avezzano
tony@framja.se
070-680 78 71

 

 

Krukmakargatan på södermalm

Vårt nya ungdomsboende på Krukmakargatan vid Zinkensdamms idrottsplats i Stockholm har två platser för ungdomar som kan tänkas trivas centralt på Södermalm.

Krukmakargatan är ett ungdomsboende för dig som behöver ett lite lugnare boende där du kan utvecklas i din egen takt. Men där du ändå har alla möjligheter till gemenskap när du är redo för det. I den stora lägenheten finns det gott om utrymme både för att vara för sig själv eller för gemensamma aktiviteter. Utanför dörren finns pulsen från Södermalm med Hornsgatans folkliv och affärer men även den lummiga Tantolunden och Årstavikens promenadstråk. Vår ”innergård” är Zinkens IP med möjlighet till bollsporter på sommaren och skridskoåkning på vintern.

Krukmakargatan är ditt hem!

Vi är måna om att Krukmakargatan ska kännas som ditt hem, där du själv bestämmer över ditt liv. Integritet, lyhördhet och respekt är viktigt för oss som jobbar här. Du får inreda ditt rum tillsammans med en medarbetare så att det blir precis som just du vill.

Anpassad skolgång och fritid

Hos oss kan du bo om du går i skolan. För dig som går på gymnasiet så har vi har ett nära samarbete med Novalisgymnasiet (www.novalisgymnasiet.se).