Kungsgatan 66

LSS boende för vuxna i Uppsala
med plats för 15 personer.

LSS boende för ungdomar i Uppsala
med plats för 15 personer

Daglig verksamhet i Uppsala
med plats för 15 personer

Familjehem i Uppsala
med plats för 15 personer

SoL boende för vuxna i Uppsala
med plats för 15 personer

LSS 9§10
NPF
ASD

Media

Drömmer du om att det du skapar ska finnas på Spotify eller Youtube är vår mediaverksamhet något för dig! Här ges möjlighet att spela in podd, skriva texter, spela in film och musik. Bara fantasin sätter gränser. Vi har en egen hemsida där vi publicerar sådant vi vill att andra ska få ta del av.

Hälsa

Att träna och röra på sig utifrån sina egna förutsättningar mår vi alla bra av.  En gång i veckan är vi på gymmet där vi även hjälper till med enklare arbetsuppgifter. Efter lunch erbjuder vi en gemensam promenad för dom som vill.

Natur & miljö

På tisdagar åker vi till Ekeby by strax utanför Uppsala. Där hjälper vi hembygdsföreningen med de arbetsuppgifter som är aktuella för stunden och årstiden. Här finns även möjlighet att bara vara och njuta av den vackra miljön. Vi samarbetar även med våra andra verksamheter när tillfälle ges.

Sammanhang och gemenskap

Vissa dagar är det ett stort steg att bara komma hemifrån och byta miljö eller att bara få träffa andra människor. Hos oss finns ett trevligt sammanhang att bli en del av. På våra veckomöten är du med och deltar i planeringen och påverkar vad vi ska göra för aktiviteter.  På torsdagar äter vi en gemensamt lagad lunch, ofta utifrån ett tema vi tidigare kommit överens om.

Kontaktinfo

Maria Wendel

Placeringsrådgivning

Få hjälp med att hitta en bra plats