Daniel Nikula blir Vice VD i Främja AB

Daniel kommer att vara ett stort stöd för VD och med sitt kunnande och engagemang bidra till att hela Främja fortsätter sin utveckling.

March 10, 2021
March 7, 2022
Daniel Nikula blir Vice VD i Främja AB

Daniel arbetar i dag som Områdeschef för vår dagliga verksamhet och ingår i ledningsgruppen för Främja AB sedan 2018. 

Daniel har en gedigen bakgrund inom Främjas verksamheter. Han började som omsorgsmedarbetare i Solna och är nu områdeschef för hela vår dagliga verksamhet.

Daniel som person och den verksamhet han leder är viktig för våra huvudpersoner, med sitt tydliga fokus på att skapa mening genom ett socialt och ekologiskt “Omhändertänk”. 

Daniel kommer att vara ett stort stöd för VD och med sitt kunnande och engagemang bidra till att hela Främja fortsätter sin utveckling. Vi är mycket glada för att Daniel tar sig an denna viktiga uppgift säger Yvonne Bispfors VD och Florean Pietsch styrelseordförande. 

“Jag tackar ödmjukast för förtroendet och är väldigt stolt över att få representera Främja i en ny roll. Det känns väldigt roligt att tillsammans med alla härliga huvudpersoner och fantastiska medarbetare få möjligheten att förvalta och utveckla hela Främja framåt.”

—Daniel Nikula, Vice VD

Få Checklista inför studiebesök

För att underlätta i valet av LSS-boende har vi tagit fram den här checklistan med 28 frågor att ställa, så att du garanterat inte missar någon viktig fråga. Ta med checklistan när du åker på studiebesök eller använd som underlag i ett telefonsamtal.

Prenumerera

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att få de senaste inläggen till din mailkorg.