Styrelsen för Främja AB har utsett Yvonne Bispfors till ny VD

March 7, 2022
November 11, 2020
Styrelsen för Främja AB har utsett Yvonne Bispfors till ny VD

Vi är mycket glada över att kunna presentera Yvonne Bispfors som ny tillträdande VD på Främja från och med idag.

Yvonne arbetar i dag som Områdeschef för vår verksamhet i Uppsala och ingår i ledningsgruppen för Främja AB sedan 2016. Hon har tidigare innehaft posten som vice VD. 

Vi är mycket glada över att kunna presentera Yvonne Bispfors som ny VD. Yvonne har rätt kompetens och profil för att utveckla Främja vidare. Främja är nu inne på sitt tionde verksamhetsår och har kommit att bli en viktig aktör med sitt tydliga fokus på att skapa mening genom ett socialt och ekologiskt “Omhändertänk”. 

Yvonne kommer att bidra med sin breda erfarenhet från chefspositioner inom såväl offentlig som privat sektor. Hon har stor förståelse för omsorgsbranschen och gedigen erfarenhet av att leda LSS-verksamhet. Dessutom är Yvonne en omvittnat uppskattad ledare och har ett stort förtroende bland medarbetare i organisationen, vilket vi värderar högt, säger styrelsens ordförande Florean Pietsch. 

Främjas tillträdanden VD Yvonne bakar med medarbetare

­"När jag träffade på Främja första gången så tänkte jag- wow, äntligen ett företag som GÖR och inte bara pratar. Där skulle jag vilja arbeta. Nu har jag haft förmånen att göra det i snart fem år och känner fortfarande samma sak. Därför är jag väldigt stolt över förtroendet att få leda Främja in i framtiden. Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med Främjas alla fantastiska medarbetare, styrelse och inte minst huvudpersoner för att ta nästa steg i företagets utveckling."

—Yvonne Bispfors, Främjas tillträdande VD

Få våra
inlägg till din
mailkorg

Prenumerera