Heleneborgsgatan

Vill du bo på en lugn gata men ändå mitt i stan, ett stenkast från vattnet?

12
Platser
Högalid
Stockholm
LSS 9§9
Personkrets 1

Ett LSS boende i Stockholm beläget i hjärtat av Hornstull, Stockholm, erbjuder vi servicelägenheter för vuxna. Lägenheterna är nyrenoverade men med den gamla vackra stuckaturen bevarad, nära till buss och tunnelbana, affärer och kaféer.

Vem är du och vad behöver du?

Vi tror att varje individ behöver utvecklas utifrån sina egna förutsättningar och förmågor. Det innebär att vi lägger stort fokus på ett individuellt bemötande där det unika hos varje individ står i centrum. Vi erbjuder stöd att efter förmåga bygga upp en fungerande struktur i vardagen genom att skapa gemenskap i hemlik miljö.

Bo själv i anslutning till gemenskap

På Heleneborgsgatan bor man i egen lägenhet som ligger i anknytning till en gemensam lägenhet där social samvaro alltid erbjuds. I gemensamhetslägenheten lagar vi frukost alla vardagar, brunch på helgerna samt middag alla veckans dagar. Du som bor här väljer om du vill äta tillsammans med andra eller i din egen lägenhet.
Vi erbjuder individuellt stöd utifrån dina önskemål samt gemensamma aktiviteter förlagda både på heleneborgsgatan och utanför verksamheten. Personal finns på plats alla dygnets timmar, hela året.

Vårt arbetssätt

Vårt arbetssätt präglas av flexibilitet, lyhördhet och kreativitet. Verksamheten bygger på tillgången till den sociala gemenskapen, ett individuellt bemötande samt ett relationsbyggande och motiverande förhållningssätt.

hitta en plats

Vi hjälper dig att hitta en bra boendelösning och en daglig verksamhet som passar.