Trädgårdsgatan

5 minuters promenad från Sundbybergs Centrum ligger mysiga Trädgårdsgatan.

7
Platser
Sundbyberg
Stockholm
LSS 9§9
Personkrets 1

Här bor man i egen lägenhet i nära anslutning till gemensamhetsdel. I gemensamhetsdelen lagas det frukost och middag veckans alla dagar, på helgerna serveras det brunch. Du bestämmer själv om du vill äta tillsammans med andra i gemensamhetsdelen eller hemma i din lägenhet. 

I gemensamhetsdelen erbjuds social samvaro och det finns ofta roliga aktiviteter att tillgå på helgerna. Vi erbjuder individuellt stöd utifrån dina önskemål samt gemensamma aktiviteter förlagda både i och utanför verksamheten. Personal finns på plats alla dygnets timmar, hela året.

Medarbetare

Vi finns på plats dygnet runt och kan hjälpa dig med dina dagliga rutiner som att laga mat, tvätta, städa eller betala räkningar. Vi kan även hjälpa dig med aktiviteter utanför boendet såsom fritidsaktiviteter, möten eller läkarbesök. Här finns det alltid någon du kan samtala med eller bara känna att någon finns i närheten om det skulle behövas. När du flyttar in hjälper vi dig att bo in dig och inreda din lägenhet så som du vill ha det.

Vi strävar hela tiden efter att du i så stor utsträckning som möjligt själv ska kunna påverka ditt eget liv. Vårt mål är att skapa ett socialt sammanhang och ett tryggt hem där du kan känna att du duger som du är.

Hämta vår checklista
för studebesök

28 viktiga frågor att ställa till ett LSS-boende när du är på studiebesök eller som underlag i ett samtal.