Gabriel Leijonmarck Vinner Främjas Kvalitetspris 2023

Det är med stor glädje och stolthet vi annonserar årets mottagare av Främjas Kvalitetspris – vår mycket uppskattade samordnare, Gabriel Leijonmarck.

April 30, 2024
Omsorg
Gabriel Leijonmarck Vinner Främjas Kvalitetspris 2023

Gabriels ödmjukhet är anmärkningsvärd. Han möter varje arbetsuppgift med respekt och en genuin nyfikenhet gentemot varje individ. Hans tilltro till att allt är möjligt är smittsam och inspirerande för alla som har förmånen att samarbeta med honom. Det är tydligt att Gabriel har förmågan att sprida glädje och positivitet, vilket har en djupgående effekt på både våra medarbetare och våra huvudpersoner.

Han är en mästare i omsorg som inte bara bemästrar konsten att vårda andra utan också förmågan att vända sina egna erfarenheter till lärdomar. Gabriel är en kollega som alla längtar efter att samarbeta med, och våra huvudpersoner ser fram emot hans varma och uppmuntrande närvaro varje dag.

Enastående är också Gabriels förmåga att ta de svåra samtalen. Han vågar möta utmaningarna som uppstår med medkänsla och beslutsamhet och är alltid beredd att stå kvar när det stormar. Hans leende är smittsamt och ger våra huvudpersoner en påminnelse om deras egenvärde, bortom eventuella funktionsskillnader.

Gabriel Leijonmarck är mer än värdig mottagare av Främjas Kvalitetspris. Han är en strålande stjärna i vår organisation, och hans engagemang och passion är inspirerande för oss alla. Gabriel, vi gratulerar dig hjärtligt till denna välförtjänta utmärkelse och ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med dig på vår resa mot att främja varje individ.

Hämta vår checklista
för studebesök

28 viktiga frågor att ställa till ett LSS-boende när du är på studiebesök eller som underlag i ett samtal.