Främja deltar i FN-konferensen Stockholm+50

Martin Szabo som leder daglig verksamheten Främja Natur på Lidingö visar och berättar om synergieffekten av att förena social och ekologisk hållbarhet.

June 2, 2022
May 30, 2022
Hållbarhet
Främja deltar i FN-konferensen Stockholm+50

Sverige agerar tillsammans med Kenya värd för FN högnivåmötet Stockholm+50 då det är 50 år sedan FN höll sin första miljökonferens just i Stockholm (1979).

Konferensen är ett högtidligt 50-årsjubileum med ambitionen att bidra till att öka takten i omställningen mot hållbara och gröna samhällen, där ingen lämnas utanför. Detta ligger helt i linje med Främjas vision om hållbarhet och innanförskap som du kan läsa om i inlägg: Främjas bidrag till Agenda 2030.

Främja har fått äran att delta  i FN-konferensen Stockholm+50 genom Stockholms stads publika aktiviteter på Sergels torg: Gröna plattan.

Martin Szabo som leder daglig verksamheten Främja Natur på Lidingö kommer att visa upp och berättar om synergieffekten av att förena social och ekologisk hållbarhet. Vi ses på Sergels torg, (Gröna Plattan), torsdag 2a juni.

Martin Szabo, leder daglig verksamheten Främja Natur.

Få Checklista inför studiebesök

För att underlätta i valet av LSS-boende har vi tagit fram den här checklistan med 28 frågor att ställa, så att du garanterat inte missar någon viktig fråga. Ta med checklistan när du åker på studiebesök eller använd som underlag i ett telefonsamtal.

Prenumerera

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att få de senaste inläggen till din mailkorg.